Перший найпростіший спосіб, це купити в перевіреному магазинні.
Тепер давайте розглянемо альтернативні способи
Шоколад дуже приголомшливий десерт. Він впливає на вироблення ендорфінів (щасливих гормонів) вони позитивно впливають на гарний настрій а
також має чудовий смак і яскравий аромат.
Щоб збільшити прибуток, недобросовісні
кондитерські фабрики
змінюють натуральні інциденти класичної рецептури
на більш дешеву сировину, і шоколад перетворюється в підробку і втрачає свої чудові властивості.
Відсоток какао найважливіша якість в шоколаді.
Читаємо склад!
- У класичному гіркому шоколаді присутній в складі тільки: какао тертого не менше 60% від загальної маси. Какао-масло, лецитин соєвий (біологічно активна добавка, додають для в'язкості і плинності шоколаду). І мінімальне кількості цукру. відповідно
гіркий шоколад є дієтичним продуктом харчування. Вживання якого не відіб'ється на вашій фігурі.
- У темному шоколаді (десертна): 40 - 55% какао. Масла какао бобів від 20%, цукру більше ніж в гіркому.
- У молочному шоколаді: какао до 25%, сухого молока не менше 25%. Відповідно молочний шоколад вживають для набору маси тіла.
- Білий шоколад повинен містити в складі какао-масло плюс більше молока і цукру. Теж підійде для набору маси тіла.
ЧОГО НЕ ПОВИННО БУТИ В ШОКОЛАДІ
Недобросовісні кондитерські фабрики замінюють натуральні інгредієнти на дешевими замінники. Замість тертого какао використовують дешовий порошок какао. Порошок виробляють з макухи какао бобів після того як віджали дороге масло. Тобто з відходів.
Також не повинно бути гідрожір і рослинних жирів. Какао-масло - найдорожчий компонент в шоколаді.
По звуку.
Справжній шоколад ламається хрустко і дзвінко. Чи не якісний зрозуміло, тихо. Або звучить глухий шум.
По виду.
Поверхня хорошою шоколадки повинна красиво блищати, а на зламі вона матова. Якщо плитка матова вся площину - то майже завжди в складі присутній соя або білкові інгредієнти.
Від качестенного шоколаду з'явиться посмішка на обличчі))).