Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будни:  8:00–19:00

Сб:  9:00–19:00

0
Мій кошик

Купити білоруське згущене молоко Рогачов в Києві

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Згущене молоко "Рогачов" - смак, знайомий кожному з дитинства! Але мало хто знає про історію появи згущеного молока в Білорусії або про користь, яку нам приносить ці ласощі. Багато хто помилково припускають, що згущене молоко - виключно вітчизняний винахід.
Історія появи молока, що згущує молоко, почалася у Франції в XIX столітті, коли паризький кондитер Ніколя Аппер представив на суд Наполеона Бонапарта, який оголосив конкурс на кращу ідею зі збереження їжі, свій винахід - концентроване молоко. Молоко Аппера, отримане випарюванням рідини, було густішим і солодшим від звичайного і могло зберігатися досить тривалий час. Але своєю популярністю згущена зобов'язана не французькому кондитеру, а американському промисловцю Г. Бордену, який побудував перше у світі підприємство з масового випуску згущеного молока.


У Білорусі перший невеликий завод "Рогачівський молочноконсервний комбінат" з виробництва згущеного молока з'явився в місті Рогачов в 1936 році, в той же час була придумана впізнавана і досі синя з білим етикетка. Саме з нею асоціюється класичне згущене молоко у більшості українців.
Комбінат порадує вас не лише класикою, а також:
- енергією життя, що володіє ніжною консистенцією - це "Вершки", згущені з цукром 19% жирності;
- для кондитерських виробів, найкращий вибір з вареного згущеного молока "Єгорка".

- любителям шоколадного смаку, какао і звичайно солодкого пропонуємо згущене молоко з какао. Напій однозначно підніме Вам настрій.

А фанатам кави, ми створили згущене молоко з кавою та цикорієм. Зарядить бадьорістю цілий день!

Продукт відповідає ГОСТ і порадує Вас білоруською якістю.

 

Справжня згущене молоко "Рогачівський МКК"-

Виготовляється з коров'ячого молока та цукру шляхом випарювання рідини за певної температури та є лідером продажів в Україні.
Про чудовий смак згущеного молока знають не з чуток і дорослі, і діти, а корисні властивості цих ласощів чомусь знайомі небагатьом.


Користь згущеного молока «Рогачів»

Термічна обробка молока при виробництві згущеного молока відбувається при температурі не вище 60 градусів, що дозволяє ласощі зберегти всі корисні властивості, властиві цілісному молоку. Тому згущене молоко містить велику кількість мікроелементів і вітамінів. Будучи джерелом надходження в організм кальцію, калію, магнію, фосфору, натрію, заліза, цинку, згущеного молока «Рогачов» сприяє зміцненню кісткової тканини і м'язів, що особливо важливо для дитячого організму, що росте, покращує зір, підвищує імунітет. Крім того, згущене молоко набагато краще, ніж цільне, засвоюється організмом.
У згущеному молоці Рогачевського М.К., на відміну від більшості інших солодощів, немає харчових добавок, підсилювачів смаку, барвників і консервантів, які негативно впливають на організм.
Перевагою молока, що згущує, перед звичайним є більш тривалий термін зберігання. Корисні властивості згущеного молока при правильному зберіганні зберігаються до року.
Завдяки своїм корисним властивостям білоруська згущене молоко знайшла широке застосування в кулінарії. На її основі готують різні фруктові десерти, креми для тортів, додають у напої. На згущеному молоці  ТМ «Рогачів» варять дітям каші.

 

Як купити оригінальну білоруську згущене молоко "Рогачов" і не нарватися на підробку?

Шкода організму може принести неякісне згущене молоко. За даними Росспоживнагляду 90% всієї згущенки, що продається - це підробка. Якщо недобросовісний виробник відступить від прийнятих стандартів, замінивши молочні жири на рослинні або додавши в згущене молоко барвники, консерванти та іншу хімію, то про корисні властивості цих ласощів можна забути.
Сьогодні на прилавках магазинів можна зустріти згущене молоко різних виробників. Щоб серед цієї різноманітності не помилитися з вибором Рогачівського згущеного молока, необхідно звернути увагу на такі особливості:
- назва продукту. Правильна назва, яка встановлена ​​ГОСТом, – «Молоко цільне згущене з цукром». За іншими назвами може ховатися підробка.
- Наявність абревіатури «ТУ» («технічні умови») на етикетці, що свідчить про те, що при виробництві не дотримувалися стандарти, затверджені ГОСТом, і це згущене молоко цілком може виявитися неякісним.
- склад продукту. Жодних додаткових інгредієнтів, крім молока та цукру!
- Зовнішній вигляд згущеного молока. Справжня Рогачівська згущене молоко має бути густим, однорідним, з рівномірним кремовим відтінком, без будь-яких вкраплень. Неоднорідна консистенція згущеного молока говорить про низьку якість ласощів.


Купуючи білоруське згущене молоко «Рогачов» в інтернет-магазині Оквей, ви гарантовано отримаєте оригінальний продукт вчасно!

Вгору