Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пастила вперше з'явилася в Росії в місті Коломна. Назва відбувається від слова «постелити», так як готову суміш розмазують або розстилають на коробки, підсушують в печі або на сонце, а потім режут . Пастилу виробляють із ягідно-яблучного пюре, збитого з цукровою пудрою і натуральним медом. По консистенції вона набагато щільніше зефіра. Пастила за смаком, м'яка, ніжна, з легкою кислинкою, має корочку з цукрової пудри.
Корисні властивості пастили Червоний Харчовик.
Солодощі люблять все: від мала до велика. Проте, вони корисні не для всіх. Від солодкого розвиваються такі хвороби, як цукровий діабет. Крім того, ласощі провокують збільшення ваги, а в наш час дуже актуально тримати себе в формі. Тому багато відмовляються від цукерок і воліють менш калорійні солодощі, пастилу і зефір.
Пастила Червоний Мозирянин містить тільки найкращі і натуральні компоненти. Повітряні ласощі набагато корисніше, ніж цукерки, печиво, торти, вафлі і т.т.
У складі:
- Агар
- Піктін
- Ягідного пюре
- Яєчний білок
Не містить містить харчових добавок і барвників, а значить максимально корисна для здоров'я.